КАБАРЕ НЕБОЈШЕ ДУГАЛИЋА И БОРИСА ПИНГОВИЋА 30. МАЈА У ДОМУ КУЛТУРЕ

web_KABARE-DA,TO-SU-BILI-DANI

Празник стихова, анегдота и музике из неких прошлих времена који је помирио укусе различитих генерација „Да, то су били дани“ најављен је за 30. мај 2024. од 20 сати на сцени Дома културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину.

Уз маестрални глумачки двојац Небојшу Дугалића и Бориса Пинговића, који су овај кабаре осмислили пре пуне две деценије, као специјални гости и овога пута наступиће: Нина Ћосић (глас и удараљке) и Војислав Савић (бас гитара).

У кабареу „Да, то су били дани“ познати стихови Душка Трифуновића, Лазе Kостића, Милоша Црњанског, анегдота о Брани Петровићу, Витомиру Николићу, Тину Ујевићу, Павлу Вујсићу, Зорану Радмиловићу и другим знаменитим личностима уз музику „Сантане“, Ерика Kлептона, „Индекса“, групе „Леб и Сол“, Јосипе Лисац, „Азре“, Ђорђа Балашевића и „Бијелог дугмета“ подсетиће многе на оне лепе, добре ствари из периода када су то заиста „били дани“.

Пружајући допринос „Мајским свечаностима“ које се организују поводом Дана општине Неготин, цена улазница за овај програм биће нижа од уобичајених и износиће само 500 динара.

Улазнице у продаји од понедељка 27. маја на билетарници Дома културе од 9-13 и од 17-19 сати.

Tелефон билетарнице Дома културе је: 064 83 99 358

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани